جانامی

جانامی

جانامی

جانامی

مزایای بلدرچین

سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۳۴ ق.ظ

مزایای بلدرچین

بلدرچین کوچکترین پرنده کوتوله کبوتر است. بلدرچین و جوش و گوشت آن بسیار خوشمزه است، از لحاظ علمی یک ماده شیمیایی به نام گلیکوژن در سلول های عضلانی این پرنده وجود دارد و عضله بیشتر در طول زندگی این پرنده فعال است، گوشت خوشمزه تر است. در حقیقت، فعالیت بالا در بلدرچین و افزایش ذخیره سازی گلیکوژن در بافت ماهیچه های آن، گوشت این پرنده مانند پرنده های شگفت انگیز، بسیار پرطرفدار است، به همین دلیل است که مرغ و سایر مرغ ها را گوشت بلدرچین می خورند. .
گوشت بلدرچین

از آنجایی که بسیاری از متخصصان طب سنتی نمی دانند که چگونه مرغ سرماخوردگی مصرف کنند، باید جایگزین خوبی برای آن باشد. یکی از پرندگان که داغ و خشک و گوشت خوشمزه است، بلدرچین است. این پرنده، گرچه در تماس است، دارای مزایای سلامتی زیادی در گوشت آن است. برای خواندن بیشتر درباره خواص بلدرچین بخوانید.
چگونه به طبخ بلدرچین

کباب کوبیده یکی از کباب خوشمزه ای است که طعم خوشمزه ای برای استفاده از بلدرچین دارد. اگر از طعم مرغ خسته شده اید و به دنبال انواع هستید، می توانید برای سس بلدرچین آماده شوید. با مواد تشکیل دهنده ذکر شده در این دستورالعمل پخت و پز، شما می توانید برای 4 quebbles آماده کنید. همراه با دستور العمل برای پخت و پز و آشپزی بلدرچین بیا. ترکیبات گوشت گوسفند سوپ گوجه فرنگی 1 کیلوگرم آهک 6 پیاز 2 زعفران 1 قاشق غذاخوری پاپراک به مقدار لازم روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری برگ به مقدار لازم کره 1 نمک به مقدار مورد نیاز فلفل سیاه به مقدار مورد نیاز برای پخت و پز و آماده سازی برای اولین بار فلفل ها را با 3 لیوان آب، یک پیاز خرد شده گرد و چند لقمه ای در یک گلدان بگذارید تا گوشت بلدرچین تقریبا پخته شود و آب داخل پانک تقریبا تبخیر شود. پس از آن پوست را بر روی بلدرچین برداشته ایم. ما تبدیل بلدرچین به قطعات کوچکتر را آسان تر برای طبخ. یک کاسه بزرگ بگذارید و آن را به آن بریزید و سپس روغن زیتون را با آب لیمو ترش، زعفران، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید. ما پیاز باقی مانده را بریزیم و به مواد اضافه کنیم. ما به خوبی مواد را غرق میکنیم تا به همه امتیازهای بلدرچین برسیم. سپس کاسه را با سلوفان بپوشانید و آن را در یخچال قرار دهید تا 1 تا 2 ساعت آن را به گوشت برسانید. پس از آن، ما بلدرچین را خواهیم کشاند. ما در یک کاسه کوچک کره را اسپری می کنیم. پس از قرار دادن جوانه بر روی گرما، کره را روی کوره نگه دارید تا خشک شود. مهمترین چیز این است که این کباب را آرام کند.
انواع مختلف مواد غذایی برای بلدرچین

مواد لازم برای بلدرچین شامپو در بلدرچین بلغور جو دوسر: 10 قاشق غذاخوری سبزیجات معطر: 1000 گرم گردوی خرد شده یا خرد شده: 2 قاشق غذاخوری سیر خرد شده: 2 غلاف انار انهدام شده 2 قاشق چای خوری نخود فرنگی: 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون شما می توانید از 5 نوع بلدرچین به میل خود استفاده کنید، در مورد مقدار تمام مواد تشکیل دهنده به نصف کاهش خواهد یافت. مواد لازم برای شامپو طعم دهنده طعم دار زعفران: 6 قاشق غذاخوری سیر: 3 دانه (بهتر است تمیز کردن) لیمو: 4 قاشق غذاخوری روغن: 4 قاشق غذاخوری فلفل و نمک: به اندازه کافی برای تهیه یک بابونه بلدرچین در یک مخلوط آب لیمو، سیر، نخود فرنگی، روغن و نمک و فلفل. (همه چیز خوب). بهتر است یک قلم مو مخصوص داشته باشید. یک برس اسفنج طعم دهنده را به تمام بلدرچین ها اعمال کنید. 60 تا 80 دقیقه از بلدرچین را در یخچال قرار دهید. هر 20 دقیقه آن را از یخچال بیرون آورید و دوباره آن را با یک برس از محلول طعم دهنده استفاده کنید. حالا شما باید معده بلدرچین را پر کنید. برای پر کردن بلدرچین، از سبزیجات تازه و خوشمزه مانند گشنیز، جعفری، نعناع نعناع، ​​ترخون یا سبزیجات معطر یا بادام زمینی استفاده کنید. در حال حاضر بلدرچین را در تابه قرار داده و کمی نعناع می خورند. (در این زمان از روغن استفاده نکنید.) حالا یک قاشق غذاخوری روغن زیتون با یک دانه سیر در هر یک از بلدرچین اضافه کنید. آنها را در ظرف قرار دهید و کمی پف کنید. حالا انار، پانک و انار را به آنها اضافه کنید. مواد را خارج از گاز بگیرید و بلدرچین را با مواد پر کنید. هنگام پر کردن بلدرچین از مواد، بهترین استفاده از آن برای بستن شکم است. پس از این اولین بذر را در روغن بگذارید. بنابراین پوست خود را سرخ کرده. در حال حاضر بلدرچین را در اجاق قرار داده و 30 دقیقه صبر کنید تا درجه حرارت 110 درجه سانتیگراد باشد. اگر شما مایل به دیدن ظاهر بلدرچین هستید، اگر معجزه نداشته باشید، معده کامل را بدون اجاق ببینید. بعد از مسواک زدن و استراحت بلدرچین، مواد داخل شکم را داخل شکم قرار دهید و پس از آن بلعیدن نفس بکشید و سپس آن را بگذارید در ظرف قرار دهید و آن را به نصف بمالید و به طور متوسط ​​آن را تا 2 ساعت نگه دارید. (من با این مدل آزمایش نکردم، یکی از دوستان گفت که خوب بود.) بلدرچین بدون اجاق تغذیه می کند. با این حال، برخی از زمان ها من در تلویزیون نوعی را دیدم

  • جاسم خادمی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی