دستور پخت و طرز تهیه آش ماشاب ، آش سنتی استان قم
دستور پخت و طرز تهیه آش ماشاب ، آش سنتی استان قم
طرز تهیه آش ماشاب بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد
اگر شما هم نام آش ماشاب را شنیده اید و علاقه به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید
دستور پخت و طرز تهیه آش ماشاب ، آش سنتی استان قم
آش انواع بسیار زیاد و متنوعی دارد که ماشاب یکی از آنهاست. طرز تهیه این پیش غذای محلی استان قم را در ادامه مطلب بخوانید.
مواد لازم برای تهیه آش ماشاب :
ماش :♦: یک و نیم پیمانه
لوبیا چشم بلبلی و برنج و گندم :♦: از هر کدام نصف پیمانه
سیب زمینی نگینی خردشده :♦: یک عدد
کدو حلوایی نگینی خردشده :♦: یک پیمانه
عدس :♦: یک پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده :♦: 200 گرم
پیاز سرخ شده :♦: سه عدد
زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم
آب گوشت ، کشک و نعنا :♦: به میزان لازم
دستور پخت و طرز تهیه آش ماشاب ، آش سنتی استان قم
مواد اولیه در این دستور برای تهیه آش برای 6 نفر می باشد
طرز تهیه آش ماشاب :
به نقل از سایت جسارت برای تهیه آش ماشاب ابتدا باید
قابلمهای را از آب پر کرده ، ماش ، لوبیا چشم بلبلی ، عدس ، برنج و گندم را شسته ،
به همراه نصف پیاز سرخ شده و زردچوبه به آن اضافه کنید.
کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب زمینی ، آب گوشت ،
نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد
(پوست ماشها به روی آش بیاید نشانه جا افتادن آش است).
در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته شده را به داخل آش و
نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.
دستور پخت و طرز تهیه آش ماشاب ، آش سنتی استان قم
- ۹۷/۰۷/۰۷