دستور پخت و طرز تهیه آش ماشاب ، آش سنتی استان قم

طرز تهیه آش ماشاب بسیار خوشمزه در قسمت آشپزی سایت جسارت.امیدواریم که این مطلب مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد

طرز تهیه آش ماشاب , آش ماشاب , آش ماشاب قمی

اگر شما هم نام آش ماشاب را شنیده اید و علاقه  به درست کردن آن هستید می توانید به آسانی آنرا در بخش آشپزی ما آموزش ببینید

دستور پخت و طرز تهیه آش ماشاب ، آش سنتی استان قم

آش انواع بسیار زیاد و متنوعی دارد که ماشاب یکی از آنهاست. طرز تهیه این پیش غذای محلی استان قم را در ادامه مطلب بخوانید.

مواد لازم برای تهیه آش ماشاب :

ماش :♦: یک و نیم پیمانه

 لوبیا چشم‌ بلبلی و برنج و گندم :♦:  از هر کدام نصف پیمانه

سیب‌ زمینی نگینی خردشده :♦:  یک عدد

 کدو حلوایی نگینی خردشده :♦: یک پیمانه

 عدس :♦:  یک پیمانه

گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده :♦: 200 گرم

پیاز سرخ شده :♦: سه عدد

زردچوبه ، نمک و فلفل سیاه :♦: به میزان لازم

آب گوشت ، کشک و نعنا :♦: به میزان لازم

دستور پخت و طرز تهیه آش ماشاب ، آش سنتی استان قم

مواد اولیه در این دستور برای تهیه آش برای 6 نفر می باشد

طرز تهیه آش ماشاب , آش ماشاب , آش ماشاب قمی

طرز تهیه آش ماشاب :

به نقل از سایت جسارت برای تهیه آش ماشاب ابتدا باید

قابلمه‌ای را از آب پر کرده ، ماش ، لوبیا چشم‌ بلبلی ، عدس ، برنج و گندم را شسته ،

به همراه نصف پیاز سرخ‌ شده و زردچوبه به آن اضافه کنید.

کدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌ زمینی ، آب گوشت ،

نمک و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد

(پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه‌ جا افتادن آش است).

در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌ شده را به داخل آش و

نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و کشک و نعنا استفاده کنید.

طرز تهیه آش ماشاب , آش ماشاب , آش ماشاب قمی

دستور پخت و طرز تهیه آش ماشاب ، آش سنتی استان قم